Cerro Colón

Club House

The Club House is located at the heart of the project, and the building consists of 371m2 totally conditioned and with ample social areas. It has ample green areas, and is located in front of a stream with waterfalls and varied vegetation.

The Club House is a two story building with a colonial and modern architectonical style. The first floor has a lobby, a BBQ area with terrace and restrooms conditioned for handicapped persons. It also has a large hall where different activities and special events can be held, and which includes living rooms and restrooms, and an incorporated surround system with six areas in the two levels.

The second floor has a living room of 42m2 and an outdoor terrace of 121m2, with a BBQ area.

This edification has a wireless internet connection and cable TV.

The pool is heated by solar panels; it is 20 meters long by 6 meters wide, and additionally has a children’s´ pool, a wet bar and illumination.